Tannverk siden før påske..

 

 

Har utrolig tannverk jeg ødela en tann i påsken og har ikke råd til å gå til tannlegen for det er utrolig dyrt, og så har jeg så tannlege skrekk at jeg heller velger og gå med tannverk enn å gå til tannlegen. Har nå til og med vondt i hodet og høyre øret er helt for forferdelig vondt, men jeg får bite meg idet for jeg har bare ikke mulighet til å gå til tannlegen for det sier min økonomi nei til.

 

 

 

Det er jo bare og putte i seg smertestillende tabletter til jeg får råd, om fire måneder for da har jeg spart nok til regninga fra tannlegen. Sånn er det bare med dem som ikke har råd til å gå til tannlegebehandlingen jeg trenger.

 

 

Hvordan den tanna knakk i påsken, jo den tålte ikke at jeg spiste knekkebrød så den ga etter og knakk i tusen biter noe som ikke var noe vond jeg kunne ikke skjønne at knekkebrød var så utrolig hardt så jeg undersøkte og det var tannrester så det var ikke så rart at det var hardt.

 

Jeg må bare beklage all klagingen min i dette innlegget, men dere som har hatt tannverk veit hvordan det er å ha det. Jeg har beklageligvis ikke noe bildet som passet for dette innlegget.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg