Andres søppel blir min gevinst.

 

 

 

 

God morgen på dere, nå skal vi ut og gå morgen tur vi og samle tomflasker og se om det blir mange av dem for det blir penger ut av flasker og bokser som folk slenger fra seg. Andres søppel blir min gevinst og noe og leve av, så bare sleng dem fra dere så blir jeg glad.

4 kommentarer
  1. Jeg har også hatt tider hvor jeg har funnet og pantet en del flasker. Og jeg gikk også på kiwi når jeg var student, og fant varer som gikk ut på dato EN dag senere, og da fikk man de gratis. Vet ikke om de har samme ordning nå. Fant mye pålegg som var fint putte i fryseren, og fullt spiselig 🙂

  2. frodith: Nei de har ikke den dato garantien lenger, de selger det til 50%.
   Ja man finner mye tomflasker om dagen i går pantet jeg for over 400 kroner, har funnet over en søppelsekk allerede nå så det blir mye penger av det.

  3. Kommer ikke på hva de som leter etter mat i butikkcontainere heter, men de sparer kjempemasse penger på å finne mat fra butikkcontainere. Matvarene er bra, og mye av kjøttet de finner kan fryses og oppbevares.
   De sparer masse penger på å finne mat som butikkene kaster, og de kan finne mat for flere tusen kroner på en natt.
   Her i Trondheim er det mange studenter som er med på slik containerraid. Jeg skjønner studentene kjempegodt, for det er dyrt å studere.
   Kjempeflott at flaskene folk kaster kan hjelpe de som trenger det 🙂
   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂
   Purr, purr, fra Toril og kattene til deg og Elvis

  4. Toril sin hverdag med musikken: Ja man kan finne mye bra mat i disse containerene utenfor butikkene containerdaiving mener jeg det heter veit ikke om det er riktig skrevet. Og det er jo helt spiselige og god mat.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg