Sånn er det med den saken jeg kan det å tilgi andre.

 

 

 

Dagen i dag startet tidlig for jeg var i butikken klokken 07.00 og pantet flasker som jeg hadde samlet sammen i løpet av pinsen, og til min store overraskelse så var det over 400 kroner. Og det var kjempe bra for da har jeg 400 kroner å leve av denne uken, så det er jo bra for jeg får ikke penger før på mandag ja jeg får penger en gang i uken og ikke hele trygden min på en gang.

 

For jeg havnet i et økonomisk problem når jeg var på det verste psykisk, og kan falle tilbake og da tørr jeg ikke ha ansvaret selv så jeg har forvaltning fra Nav så de tar ansvar for regninger som boliglån, fellesutgifter, strøm, forsikring og tv lisensen så jeg ikke glemmer og betale dem når jeg faller inn i dyp depresjon for det er noe som da faller ut og jeg bruker pengene på alt mulig annet. Der fikk dere noe og snakke om tenker jeg, ikke ta det jeg skriver her personlig for det var ikke meningen.

 

 

Jeg har evnen til å tilgi men det er ikke sikkert at jeg unnskylder den som henger meg ut, heller ikke de som henger meg ut som tigger offentlig. Men jeg kan det å tilgi for det er enkelt, men når det er sakt så har jeg en ny spleis i gang for jeg ser ikke at jeg har ressurser nok til å få reist til en spesialist som kan hjelpe meg det er vel og se på som tigging men dere får ta det på hver deres måte. http://spleis.no/34216

 

Vi blogges ved en senere anledning.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg