Jeg ser meg nøtt til å stenge kommentarfeltet i en periode.

 

 

 

 

Jeg har ikke lyst til å stenge kommentarfeltet mitt :

 

Jeg ser at folk mener at jeg ikke har nok vett i hodet til å tåle å få noen kommentarer på bloggen min så derfor på de neste innleggene mine så går det ikke å kommentere bloggen min, du får gjort det på dette innlegget men så er det slutt på det i en periode for å blidgjøre alle andre her på blogg. no.

 

Jeg føler meg som Norges dummeste menneske:

 

Dette er noe jeg har vist siden jeg begynte på skolen, takket være mobbing og mange stygge bemerkninger. Det er mange som nå vil si at jeg nå tar på meg en offer rolle og er en dramadronning men det er ikke det som er meningen, men når man har blitt mobbet fra du begynner på barneskolen til dags dato så blir det slik at man tror at alt er personlig ment.

 

Og det har gjort at jeg blir regelrett forbanna når folk tror at jeg har kopiert ting når jeg veit at jeg har skrevet hvert eneste ord, og derfor blei det slik at jeg sa de ordene som jeg gjorde i går. Men jeg lurer på hva og hvor jeg skulle ha skrevet av noen, så det var vel den andre som startet stormen her for hennes forklaring på hvorfor var litt difus.

 

Min psykiske form er helt på bunnen om dagen:

 

Det er en av de største grunn til at jeg burde stenge kommentar feltet som jeg fikk råd om å gjøre av noen som ikke tåler at jeg har kommentarfeltet åpent.

 

 

Jeg ønsker ikke å stenge det for da føler jeg meg som en taper og en av Norges største idiot…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg