En oppdatering om hvordan fredagen har vært..

 

 

 

Fredag morgen:

 

 

Jeg våknet til et helvetes leven i dag morges det var ikke i min leilighet men i nabo leiligheten og i gangen og da viste det seg at den unge damen ved siden av meg var på vei til jobben, men hun vekker jo hele borettslaget når hun går for hun skravler og roper til seg selv.

 

Og hos henne så finnes det ikke noen grenser for hvor mye hun kan bråke og det nytter ikke å si fra til henne for da kom det et brev fra hennes mor om at jeg mobbet henne, og jeg mobber ingen for det helvete ønsker jeg ikke å utsette noen for.

 

For jeg har prøvd et liv i mobbingens verden så jeg veit hva det er både fysisk og psykisk mobbing, og hun beskrev hva mobbing er og begreper og at jeg hadde sett for meg hennes datter til å bli min hakkekylling for hun var et lett bytte hva faen mente hun med det ( jeg hadde jo bare sagt fra at det er veldig lytt og at jeg kunne høre alt som hun roper om på morgenen).

 

Så kommer jeg med resten av morgenen og det var å drikke noen kopper kaffe og ta en røyk eller to og det er noe jeg unner meg for da styrer jeg unna å spise frokost og da har en råd til å ta en røyk eller to, og i samme slengen så får jeg slanket meg noe som er bra for jeg veier litt for mye i mine øyne.

 

Og så bar det ut på morgentur med lille Elvis gutten min noe han syntes var veldig fint vi koste oss veldig mye så noen fine blomster i dag også men han lille gutt hadde ikke tid til å stå stille så jeg fikk tatt bilde av de fine krokusene jeg så i veggen ved en skole men vi får ta det en annen dag vi går den veien.

 

Og så måtte vi innom butikken for å handle litt for helgen på Rema 1000 det ble hundemat og røkte pølser til hu mor det er det jeg skal ha i helgen, godt det kommer penger på mandag så jeg kan handle litt til og få fylt opp skapene igjen.

 

Så ble det husarbeid på meg både støvsuge møbler og gulv så ble det gulvvask og  klesvask  og det var godt å få unna gjort og da ble det så deilig og si velkommen til helgen.

 

Men det ble jo flere turer på lille gutten også for han må jo få gjort sitt han også så det har vært mye turer og kos også, så la vi oss på sofaen og slappet av litt i min nyvasket leilighet med god samvittighet syntes jeg da, har sittet på verandaen og kost meg i sola men den gikk ned for en time siden og da tok jeg det fine bildet som dette innlegget starter med.

 

 

Nå så sitter jeg og ser på gullrekka på NRK og etter det så skal jeg se på senkveld på tv2 med en blanding av det og bråk fra hun naboen min som ikke tar hensyn til noen andre enn seg selv, men det er vel noe vi må tåle for hun har ingen begrensninger jeg skal ikke si noe jeg må jo bare tie og tåle som jeg alltid må gjøre når det gjelder henne.

 

Og jeg som har gått tom for batteri til høreapperatene  mine og enda det så hører jeg henne og jeg som ikke engang ikke hører når noen ringer på døra uten dem og enda så hører jeg henne.

 

SÅ NÅ FÅR DET VÆRE NOK.

 

Jeg ønsker dere alle en kjempefin fredagskveld dere får kose dere.

Takk for besøket og dere er hjertelig velkommen tilbake om dere ønsker..

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg