HERREGUD SOM JEG GRUER MEG TIL I MORGEN…..

 

 Herregud som jeg gruer meg til i morgen da skal jeg på sykehus labben for å ta noen blodprøver, og med sprøyte skrekk så er det skummelt å ta blodprøver.

Da jeg gikk på skolen så var det nok og ta en pirke prøve, så var jeg helt vettskremt, og når jeg skal til legen så gruer jeg meg noe så utrolig men det er ikke det å gå til legen som jeg gruer meg til men det er redselen for å ta blodprøver.

 

Men det som er det verste med de blodprøvene som jeg skal ta i morgen er det å vente på resultatene, for er det forhøyete verdier så må jeg kansje en operasjon og det er noe jeg ikke ønsker.

 

For med leddgikt så kan det hende jeg må meisle leddene for det har blitt for mye bruskdannelser i leddene, for nå er jeg blitt slik at leddene blir mer stive en de pleier og de er vondere enn det pleier.

 

Da pleier  andre å si at det er veldig greit å få greie på det så man får det overstått og heller håpe på at det blir bedre når jeg er ferdig med dette, og da er det ikke helt greit å stå ned all renhold og rydding av en 70 kvm leilighet alene men det må jo gå det også..

 

DERE FÅR HA EN GOD KVELD VIDERE…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg