Svar på to spørsmål jeg fikk i går på spørsmålsrunden min.

 

 

Jeg fikk to spørsmål fra Gry Henriksen som har bloggen http://gryende.blogg.no som jeg skal prøve så godt jeg kan og svare på.

 

Hvor lenge har du blogget?

 

Jeg startet en blogg her inne i 2012 som jeg blogget på i ett og halvt år fra, men jeg la den ned for det var noen som ikke tålte at jeg blogg og det jeg blogget om. Spesielt ei som måtte slenge med leppa eller skal man si at hun slengte med fingrene på tastaturet, klarte rett og slett og mobbe meg vekk fra blogg.no og så startet jeg på en annen portal men så var det der dette menneske blogget fra fast ble der ett års tid.

 

Denne bloggen som jeg har her inne nå den startet jeg den 08.09- 2017.

 

 

Har du noen formening om hva du ønsker å benytte den stemmen du er gitt som blogg.no blogger til, som for eksempel noen verdier du ønsker og fremme?

 

 

Jeg startet denne bloggen som en hverdags blogg der jeg blogget/ blogger om min hverdag på godt og vondt, men jeg blogger også om kroppsfiksing og mye annet. Og så blogger jeg om noen nyheter som engasjerer meg som det som gjelder eller angår de svakeste i samfunnet, alt som jeg mener er urettferdig for andre som de som bor på gata og fattigdommen i Norge. Det siste jeg nevnte her så ble det ikke så godt mottatt enda jeg veit hvordan det er og ha økonomiske problemer, men det er ikke så dårlig lenger man må bare prioritere og spare der man kan.

 

Jeg håper dette var gode nok svar på spørsmålene dine Gry og så burde dere å ta en titt inn på hennes blogg der var det en del gode innlegg og hun har jo en del fine bilder ta og stikk innom henne da vel linken til bloggen hennes ligger øverst i dette innlegget.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg