Søndag og snart hverdag hurra.

 

 

 

 

Ble en god natt med søvn og det var godt, sov lenge  dag også sto opp klokken 11.00 det er lenge til å være meg haha. Har spist frokost og så på tv på samme tid for det er jo sport på tv, ja jeg og sport veit dere som har fulgt meg en stund at jeg er en sportsidiot. Jeg syntes det er så spennende og se på de som utøver sporten, nå er det jentenes tur i skiskytting det syntes jeg er spennende å se på.

 

Jeg har også lest noen blogger på morgenen jeg syntes det er koselig å lese hva andre skriver om, det var noen av de jeg leser fast som hadde oppdatert siden jeg var innom i går men noen ikke.

 

Så har jeg startet med å skrive handlelisten til i morgen, det må planlegges godt ukens storhandel med priser på det jeg trenger sånn at alt er i rute der. Er ikke ferdig med den enda men er godt i gang med den, ser også over hva som er på tilbud i andre butikker som jeg tar etter hvert på mandag er ikke sikker på om jeg får handlet alt på morgenen. Sånn er det bare for gå i to butikker på morgenen er litt dumt, så det blir nok to butikk turer i morgen.

 

 

Lag dere en fin søndag her snør det og er -2 grader ute, men uansett vær så kos dere uansett hva du skal i dag.

 

Jeg skal kanskje ut å gå en tur utpå ettermiddagen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg