Sitter nå å venter på farmen, tv2 har jo vert så flinke.

Reklame | Cubus.

 

 

Bildet ble tatt i fjor sommer.

 

 

Nå sitter jeg og venter på farmen, tv2 har jo vært flinke nok til å røpe hvem som blir storbonde denne uken. Gjør ikke meg noe for det sto jo mellom to stykker så jeg viste nesten at det ble henne som det ble, men de hadde jo ikke behøvd å vise det på tv før det begynner da.

 

Jeg fant jo det meste av det jeg handlet på Cubus i dag så det blir noen bilder nederst i dette innlegget, som dere også kan trykke på sånn at det blir noen kroner på meg.

 

Det er jo høst nå og vinteren kommer luskende, så jeg handlet merinoull for ull innerst er jo en uforbeholden regel som jeg lærte i hjelpekorpset var veldig lurt når det gjelder kulden for det isolerer veldig godt. Så jeg vil anbefalle til dere alle, ikke var det så veldig dyrt heller så ta en titt da vel.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

 

 

HIPSTER ST//DETAILS//Underwear//TIGHTS HEAVY//DETAILS

5 kommentarer
  1. Dumt med den glippen, men det er ikke første gangen det skjer! Lurer på hvem som er mat tyven! Vi får nok tidsnok vite det! Klikka på produktene og Cubus har mye bra! Har ullplagg som varmer godt i kulda samt en varm og god kjeledress. Viktig at man ikke går rundt og fryser. Bra at du handlet litt til deg selv. Ønsker deg en riktig god natt og så får vi alle sove godt! Klem fra meg til deg! 🥰

   1. Nei det er ikke første gangen men det burde de ha gått seg for god til å gjøre. Ja det lurer jeg på også, ja det får vi nok vite etter hvert.
    Takk for at du klikket på produktene, var akkurat dem jeg kjøpte meg så det var jo veldig greit å legge ut akkurat dem da.

    Bra å ha ullplagg når det blir kaldt til vinteren, lurer på å kjøpe meg en termodress som jeg kan bruke når det blir virkelig kaldt.

    Ønsker deg en kjempe god natt med god søvn.

    Klem fra meg til deg.

  2. Håper det ikke stikker. Å høre ordet ULL da synes jeg det stikker over alt
   God natt.
   😴😴😴😴

   1. Det stikker ikke å klør heller ikke. Ullen er ikke slik som før i tiden, miranoull klør ikke, er jo det som brukes i babyklær.

    Ønsker deg en riktig god natt.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg