Så har denne dagen også løpt avsted.

 

 

 

I dag så startet dagen som den pleier med blogglesing og kaffe det er en rolig og fin start på dagen, så bar det ut på morgentur for meg og min trofaste firbeinte venn Elvis. Vi koste oss i parken med en kald solsikkefrø bolle det er nesten som kjøttboller bare at jeg har malt opp solsikkefrø og hatt i løk og kokosmelk og litt potetmel, lag dem som små boller som du steker i stekepannen så avkjøler du dem godt og tar dem med deg som dem er eller deler dem opp og har dem på brød det er super godt.

 

Og da jeg og Elvis var på vei hjem så fikk vi en telefon det var ei venninne av meg som lurte på om jeg ville ha kaffe, og det sier jeg jo ikke nei til så vi gikk opp til henne og da vi hadde skravlet og drukket kaffe så lurte hun på om jeg skulle ha noe i butikken og det skulle jeg da lurte hun på om jeg kunne handle litt for henne. Det er noe jeg gjør med glede for henne, da slapp jo Elvis å være alene mens jeg var i butikken han kan jo det men med den varmen vi hadde midt på dagen i dag. Han måtte det senere på dagen/kveld for jeg måtte gå med noen sekker med tomflasker som jeg hadde satt i boden min, det var hele fem stykker og da fikk jeg handlet det jeg glemte når jeg var i butikken på formiddagen.

 

Nå sitter jeg og ser på tv skal se på sommeråpent på NRK, så skal jeg se på Neste sommer og Kongsvik videregående hun Kongsvik dama er rå kul og se på trenger noe og le av i en travel hverdag.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg