Ny måned nye muligheter heter det seg.

 

 

 

 

Jeg startet den først dagen denne morgenen med en kopp kaffe og en brødskive, eller rettere sagt hadde tenkt å ta meg en skive men brødet var begynt å mugge så det måtte jeg bare kaste så det ble en kopp kaffe og greit var det.

 

Så gikk jeg meg en tur ut for å lete etter tomgods er mest å finne på morgenen, men ikke denne morgenen  for å si det pent i går ettermiddag så hadde de tømt alle søppel dunkene i byen så var ikke så mye å finne.

 

Fant noen på ettermiddagen i dag, så det ble en tier men ikke nok til brød så jeg kjøpte meg noen pølsebrød så det blir kveldsmat og frokost i morgen. Håper det jeg har skrevet her er innafor.

 

Denne måneden er pride måneden i år har de ikke regnbueflagget heist noen steder her i byen som jeg har sett, så bildet under er fra ett tidligere år som de hadde heist det ved sykehuset her i byen.

 

 

 

Jeg syntes de kunne heist det i år også, heller ikke på noen av skolene heller synd men sant.

 

 

Lag dere en fin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

4 kommentarer
  1. Du burde jo tatt litt av sparekonto så du har til mat?godt du får #lønna i morgen,ha en fin søndag,her skinner sola,klem

   1. Hvilken sparekonto er det du tenker på, jeg måtte jo bruke de til elektriker og rørlegger og nå betale siste psykolog timen. Er ikke mye jeg klarer å sette av til sparing selv om jeg har sluttet å røyke, så slutt og skriv ta av sparekonto der er det 3 kroner for øyeblikket.

    Ja jeg får penger i morgen som jeg pleier.

    Lag deg en kjempe dag.

    Klem fra meg til deg.

  2. Ny måned og mange muligheter. Jeg pleier å skjære opp brødet og legger matpapir mellom skivene, og legge i fryseren. Men du har jo bare en liten frysedel i kjøleskapet og da er det ikke store plassen du har for å oppbevare brød.
   Håper du har levert klage på vedkommende som driver psykisk terror og ødelegger nattesøvnen.Klem til deg fra meg.

   1. Ja det er mange nye muligheter, nei i frysedelen på kjøleskapet er det to skuffer så det er liten plass til brød oppbevaring i fryser.

    Ja jeg har levert klagen inn til styret på denne psykiske terroristen som støyer på natten så folk ikke får sove.

    Lag deg en kjempefin dag.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg