Ny dag med nye muligheter, iallefall her på bloggen sånn ellers veit jeg ikke.

 

 

 

God formiddag alle sammen jeg sitter her og skriver til dere og drikker kaffe som er rykende varm og ny presset, det er deilig å våkne helt av seg selv uten noe press og forventninger av noen slag. Det er søndag og hva skal en finne på da, kanskje gå seg en tur etterhvert er ikke noen som krever det så jeg behøver ikke det heller men jeg har lyst etterhvert å gå ut. Jeg har ikke noe som kan tilsi at jeg ikke har lov til å bevege meg ute, så det kan jeg gjøre når som helst og hvor som helst møter ikke ett menneske uansett skogen kan ikke smitte noen tror jeg da.

 

Har mange rare tanker i hodet mitt som jeg må sortere så den beste medisinen er jo å komme seg ut i frisk luft, men i disse dager så er det veldig mange som er helt på styr når det gjelder alt mulig men naturen kan ikke smitte noen iallefall ikke enda og håper aldri det blir slik heller for da kommer jeg til å bli gal hvis jeg ikke kan gå tur.

 

Alt annet jeg hadde planer om er jo lagt på is for kafeer og utesteder er jo stengt så jeg får jo ikke bygd opp mitt nettverk som jeg tenkte, er ikke enkelt å finne fysiske venner når man ikke får lov og treffe andre mennesker slik tingene har blitt nå. Så jeg har min ene venninne som jeg går innom og drikker kaffe og skravler om alt og ingenting, å går å handler for så noe går som normalt å jeg som hadde så store planer. Da får man lage noen andre planer som ingen kan ødelegge å det er jo for hvordan en legger opp blogghverdagen min, er jo god tid til den nå i disse corona tider så det er vel det eneste man kan bruke all den tid en har til overs og det blir jo mye tid til overs nå.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg