Nå har jeg kommet meg igjennom første hele røykfrie dag.

 

 

 

Ja nå har jeg kommet meg igjennom den første dagen som røykfri og det var ikke så veldig vanskelig, jeg fant noe annet og henge fingrene i har faktisk strikket to skjerf og har nå startet på ett lappeteppe. Det er ikke vanskelig og slutte å røyke i alle fall ikke enda, har hatt røyksug flere ganger i dag, ta var det bare å ta fram strikketøyet og noe og suge på jeg hadde kjærlighet på pinne og da slapp røyksuget. Det har gått greit i hele dag det var litt vanskelig på morgenen i dag da jeg satt her og leste blogger og drakk kaffe, for da var også røyken med på kosen men det gikk fint det det var jo bare og finne fram noe annet og putte i munnen.

 

Har også gått noen fine turer det har jo vært en regnfull høstdag, men det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær. Han lille Elvis gutten er ikke så veldig glad i å gå ut i regnvær men når han først blitt våt, da er det ut på tur aldri sur å det ble en lang og fin tur og når jeg har vært ute på tur ellers så har jeg aldri hatt med tobakken så det gikk veldig fint.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

6 kommentarer
  1. Jeg sluttet da jeg var 42. Strikketøy og sukkerfrie pastiller var greia for meg også. Og det gikk flott. Fikk lyst til å trene til og med 😀

   1. Ja det er bare å strikke i vei en stund så går dette bra veit du, jeg skal klare det for både økonomien og helsas skyld så dette skal jeg klare.

  2. Jøss, flott! Jeg sluttet selv å røyke for noen få år siden. Krysser fingrene for deg. Jeg syntes også det var vanskelig med kaffekoppene om morgenen uten røyk til, men med tiden ble det bare å drikke mindre kaffe enn før.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg