Livet kan være en kamp, skal ikke klage på det.

 

 

 

 

Startet dagen med en liten frokost og sport på tv, så kom tanken på hva skal jeg finne på i dag fant ikke på noe som helst. Så hørte jeg telefonen ringe å heldigvis så var det venninnen min som ønsket seg litt selskap, å da var svaret fra meg ett selvskrevent ja for da hadde jeg også noen å prate med i dag.

 

Så var det bare å vingle seg ut i snøkaoset etter nattens snøfall og blank hålke under, så det var en risikosport å gå ut i bare joggeskoa. Men det er faktisk det eneste jeg får på beina om dagen, ja utenom sandaler da å det hadde blitt for kaldt. Skulle hatt piggsko på slikt føre men det får bli neste vintersesong, får håpe tomflaske samlingen tar seg opp på våren og sommeren så blir det kanskje både vintersko og piggsko på meg.

 

Så var det over til overskrifta: Det har vært mye mørke tanker om meg selv i dag også, men jeg gikk ut i sola og gikk en tur opp til venninnen min. Når jeg har det sånn som jeg har hatt det noen dager så hater jeg meg selv mer enn noen gang, det må jo snart komme noen lysere dager for dette er ikke mye enkelt men jeg kommer nok igjennom denne tørnen også.

 

Var også oppe og handlet for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte for dagen, så gikk jeg en tur ned til byen for å titte litt så gikk jeg hjem å laget meg middag det ble restemiddag  i dag hadde en del rester fra helgen og i går så det ble en lapskaus. Her kastes det ikke mat jeg bruker de restene som kan settes sammen, og alt pleier å bli brukt innen tides rimeligste grenser for å kast mat sitter langt inne men blir det for gammelt og ødelagt så må det gå i søpla men det gjør vondt langt inn i hjerterota å tenke på at man kaster penger i søpla.

 

Nå sitter jeg og ser på farmen spennende å se hvem som vinner hele denne farmen kjendis.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg