Jeg regner med at dere er dritt lei det jeg gjør nå, men jeg gjør det uansett.

Reklame | Aim`n

 

 

 

 

Jeg har jo laget meg ett nytt innlegg med reklame på, eller som jeg kaller det en liten klikk, klikk jeg gjør det ikke for å irritere dere jeg gjør det for å tjene noen ekstra kroner denne måneden på bloggen min.

 

Så kommer jeg til selve innlegget.

 

 

Det er i dag den store innsamlings aksjonen i dag, som i år går til WWF hvis jeg ikke husker helt feil. Jeg skal gi noen kroner hvis det kommer bøsse bærere hit da, her har kommunen boikotet denne innsamlings aksjonen. Jeg ser ikke helt hvorfor for dette er jo et formål som trenger alt de kan få inn, er vel noe de ikke er enige i politisk ved dette formålet. Kanskje de ikke vil for det har med miljøvern å gjøre å plast i havet, har jo mye kunstgress baner med slike små svarte plast kuler overalt på fotballbanene som er ved skoler og idrettshallene i kommunen ikke veit jeg.

 

Men naturvern er veldig viktig mener jeg da, men det er ikke sikkert alle er enige med meg ikke veit jeg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

White All Day V-neck T-shirt//Vitamin C Ribbed Seamless Crop Long Sleeve//Line Up Tights//Latte Ribbed Seamless Long Sleeve

14 kommentarer
  1. Hei på deg! Jeg har klikket….Fin fin søndag til deg!
   Viktig tema i år! Tror man må gi via andre kanaler i år på grunn av Korona og tiltak! Så det kommer ingen og ringer på her! Så får se hva jeg gjør 🙂 Klem…

  2. God formiddag. Da har jeg klikket i veg. Håper det blir noen kroner på deg.
   Det er klart at det er viktig og bekjempe all plasten. Men noen er uenig pga at det er WWF som har opplegget. Pga av rovdyr/ulve politikken til denne organisasjonen. Og det er jeg enig i. Ikke bra at det blir for mye ulv der folk bor.
   Ønsker deg en fin søndag.

   1. Ønsker deg en kjempefin søndagskveld, tusen takk for klikkene.
    Det er grunnen til at kommunen her ikke er med på denne auksjonen som de pleier.

  3. Heia, det er ingen boikott , Følger vi litt med her i den store vide verden går vi ikke rundt og ringer på hundretusenvis av dører i disse coronatider.. Så Vips i vei til 2133, eller ring givertelefonen 82208008 😉

  4. Kommer ikke bøssebærer på døra, det går digitalt. Gå inn på siden til WWF, og der kan du vipse om du vil. Jeg gjorde det, og støtter en god sak.

   Klikker etterpå. Kos deg med søndagen. Klem fra meg til deg.

  5. Tror ikke det kommer noen på dørene i forbindelse med tv aksjonen i år pga korona . Det skjer digitalt.

  6. Det er likedan over hele landet, det er ingen som går rundt med bøsse pga coronaen, så vi blir oppfordret til å vippse i stedet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg