Hva jeg tenker på om dagen?

 

 

Jo hva jeg tenker på er jo bare en veiledning i livet, nå står det igjen og gjennomføre de tankene og planene å det starter nå.

 

Sparetiltak: Jeg har nå gjort det slik at jeg har tatt ut 700 kroner som jeg kan bruke på mat og diverse i uken, det har vist vært litt i overkant men da har jeg hundre kroner om dagen som jeg kan bruke på dette. Resten står på konto og skal ikke brukes, og holdes dette så kan jeg spare over 3000 kroner i måneden så det blir spennende og se hvordan det går denne første måneden.

 

Det er jo bare og stoppe opp og tenke seg om trenger jeg det eller har jeg bare lyst på den spesielle tingen, trenger jeg det ikke hvorfor skal jeg bruke penger på noe en ikke trenger. På denne måten så sparer man penger og miljøet for man trenger ikke kjøpe mat man ikke trenger og det blir liggende i kjøleskapet til det faktisk bare blir kastet, jeg hater og kaste mat noe som jeg faktisk har måttet gjort nå i det siste.

 

Og spare opp tomflasker i sekker og går og panter det når det blir tre fire sekker og da handle for en uke og legge resten i en boks og bruke av det så trenger man ikke å bruke av det som du har tatt ut for en uke som er 700 kroner, da slipper jeg og ta ut den uken og kan spare alt jeg får i uken som er 1600 kroner da kan man spare alt den uken.

 

Jeg kommer med flere tips senere dette er bare noen tips som er rettet mot meg selv, men tenk alle kan spare noen kroner i måneden hvis de ikke bare handler og handler å stopper opp og tenker sånn som jeg startet dette innlegget med kan man legge vekk eller føre de kronene som den tingen koster over på sparing/sparekontoen din.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg