Har da gjort noe i dag også.

Reklame | Bodylab.

 

 

Ja i dag så startet ikke dagen før klokken 11.00 så i dag ble det en treg start, er jo ikke noe som haster om dagen å heller ingen som trenger meg så da kan en ligge å dra seg til langt på dag.

 

Jeg pleier å si at det en ikke rekker i dag kan en vel gjøre i morgen, å det har jeg begynt å følge tett nå for det er jo bare jeg som ser at det trengs å gjøres. Nå er det vel på tide å sette på varm ovnen så en får opp temperaturen inne er på bare 15 grader kjennes kaldere ut enn det, og det er – 10 grader ute å på det varmeste ute så har det vært – 6 grader.

 

Har også gått meg en god tur i dag også fant ut at jeg skulle gå den veien som vi gikk da jeg skulle opp å besøke min mor på sykehjemmet, var litt rart å gå den veien uten å kunne besøke henne men nå har hun vært død i 2 år så der er det ingen og jeg var ikke vi lenger for hunden min Elvis har nå om ca 1 måned så har han vært død i 1 år savner dem begge to noe helt inni hampen. Men jeg kom meg ut i dag også og det er det beste av alt, så nå skal jeg slutte å dvele ved det som ikke er lenger selv om jeg føler at det var de som var meg og mitt alt.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

Bodylab Proteinella (250 g) – Salted Caramel//Bodylab Peanut Butter (1 kg)//Bodylab Proteinella (250 g) – Duo Swirl

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg