Gratulere alle fedre, i dag er det deres dag.

Reklame | Apotekhjem.no

 

 

 

I dag er det alle pappaers dag så jeg vil gratulere alle menn med denne dagen, håper dere har hatt en fin fin dag med deres barn og koner eller samboere dere fikk vel litt gaver også.

 

Jeg kan ikke gratulere min egen far med dagen så derfor skriver jeg dette korte men greie innlegge til hele Norge sine fedre, og gratulerer mer behøver jeg vel ikke.

 

 

Ps jeg la ved en tidsrelevant klikk, klikk, på denne er det en krone pr klikk til meg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

På stell sitronsåpe//Munnbind Perma antibakteriell sort -utsolgt se vnr. 694583//Antibac hånddes 85% m/ fliptop//Fluorid NAF tannsk 2mg/ml m/sm

2 kommentarer
  1. Farsdagen i går fikk mannen kake, og en konjakk til kaffen på kvelden. Ikke noe feiring da det har brutt ut covid-19 på skolen her i bygda. Mange skoler forresten. Man tar ikke sjansen på og møte barnebarna for vi vet jo ikke om de har smitten. Foreløpig har vi valgt og bare være hjemme. Bestiller mat i fra butikken og får det levert på døra. Man får gjøre det sånn.

   Farmen fikk vi sett så hvem har ho valgt til storbonde. Sikkert Daniel, men det er smartere valg å ta enten utfordrer eller han Daniel. Vi får se på tirsdag.

   Ønsker deg en fin dag. Klem til deg fra meg

   1. Har ingen å feire farsdagen med, så koselig at mannen din fikk kake og konjakk til kaffen. Ja her er det også blusset opp med dette viruset også på skoler, her brant det godt i en kjeller på en blokk ikke i min blokk da men det var skremmende og se all den røyken da jeg var ute på tur. Det vrimlet med folk og masse blålys da jeg kom rundt hjørnet, jeg hadde jo ikke tenkt å komme mitt oppe i det men man kan jo ikke vite hvor det skjer ting jeg hadde jo ingen anelse på hva som skjedde var jo på tur.

    Jeg håper faktisk at hun velger han Daniel som storbonde er jo en del av avtalen deres, men man får jo se det i morgen kveld.

    Dagen har vært fin den. Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg