Godt nytt år til alle mine lesere.

 

 

Vi to ønsker dere alle ett riktig godt år, ja jeg skriver dette litt tidlig men noen av mine lesere er allerede inne i 2019 og om fire timer så er vi i Norge inne i det nye året. Selv om man skulle tro at vi har hatt nyttårsaften fra 2 juledag og fram til nå i skrivende stund men det er vel bare slik det er her i landet så lenge det er lovlig for privat personer å kjøpe og bruke fyrverkeri, jeg er av den oppfatningen at jeg mener at det er noe som skulle vært forbudt for privatpersoner å kunne kjøpe og bruke. At alle byer og kommuner skulle kun ha felles fyrverkeri ikke noe annet var lovlig, da hadde det vært enklere for våre stakkars redde hunder og katter det er vel en del hester også er redd for dette levenet som disse fyrverkeriene gir fra seg. Ja til og med stjerneskudd er jo skadelig og brannfarlige så tenk dere om før dere sender barna deres ut med stjerneskudd da må de ha vernebrille som dere voksne som skal avfyre fyrverkeri, la dem ikke gå ute med dem uten tilsyn for en glo som treffer yttertøyet deres og de står i flammer hele ungen for de er utrolig brannfarlige og får de en gnist i øyet så er faren for alvorlige skader på øyet som kan føre til blindhet. Dette var bare en advarsel for det kan skje har sett slike skader med mine egne øyne, nå blir det nok ramaskrik og noen vil vel kanskje bli forbanna men det driter jeg i bare vær forsiktig så dere får ett godt nytt år uten alvorlige skader på seg selv eller deres barn.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
  1. Riktig godt nytt år til deg og Elivis også!
   Her passet vi på både katter og hund i natt. Fyrverkeri er noe dritt. Ser det har vært branner både her og der, og flere steder har idioter skutt raketter mot folk. Da er det virkelig på tide å forby dette for privatpersoner og kun la kommunale myndigheter stå for oppskytingen! Men det skjer vel neppe…staten håver inn moms på dette også.

   1. Ja alle husdyr er jo usikre og redde fyrverkeri vi har jo også ville dyr som er redde disse greiene. Ja fulle folk og fyrverkeri hører ikke sammen, ja det skulle bare vært lov av de kommunale myndigheter å skyte opp fyrverkeri. Men disse folkene i staten og regjeringen er jo så penge griske at de vil vel ikke se på denne saken og lage et forbud av fyrverkeri til private husholdninger.

    Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år.

    Klem fra meg og Elvis gutten.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg