God morgen her skinner iallefall solen.

 

 

 

 

Ja solen skinner og da burde det bli en fin dag tenker jeg, så får en se hva dagen bringer lørdag er det også så god helg til dere alle sammen. Dagen min startet med å sette på to vaskemaskiner så det blir litt rent tøy her, det ble litt mye denne gangen å vaske men så er det godt å få tatt det. Nå sitter jeg med kaffe koppen og koser meg med å skrive en liten oppdatering, jeg veit at noen mener det er kjedelig det jeg skriver men jeg skriver om min hverdag og den er utrolig kjedelig for noen men det er slik mitt liv er sånn er det med den saken.

 

Får jo ikke gjort alt det jeg hadde planlagt for våren og sommeren så da blir det kjedelig, det er det sikkert for andre også nå i disse tider som vi er inne i. Hadde jo planlagt at jeg skulle trene meg opp på å få ett sosialt liv ved å gå på kafe å til og med kanskje ta meg en tur ut på byen en sen fredagskveld eller lørdag å ta meg en fest, det er ikke enkelt nå det er stengt overalt i disse tider. Ble heller ikke mer en en tur i svømmehallen på vanntrening som jeg følte ga meg veldig mye, alt er satt på vent så lenge og det kan faktisk bli veldig lenge det da.

 

Da er det kanskje ikke så enkelt å få ett mer spennende liv når det å være sammen betyr å være alene på lang avstand av andre, hvis en er ensom fra før så blir det enda verre nå som man ikke kan oppsøke steder der det er noen for man skulle helst ha holdt seg hjemme og ikke syntes i samfunnet. Det gjør at iallefall jeg blir mer slik at jeg blir mer tung til sinns enn det jeg kanskje hadde blitt hvis samfunnet hadde vær som det skal, så jeg har bestemt meg for at jeg skal prøve å ta det opp igjen nå ting blir slik det en gang var. Har jo ikke hørt noen ting fra mine nærmest siden 3 desember som var min fødselsdag så så viktig er jeg for dem men det får en jo bare ta det som det er, har grått mange tårer av den grunn mang en gang men det er noe jeg ikke får gjort noe med sånn er det bare og slik blir det vel resten av min tid her på denne jorden uansett.

 

Nei nå får jeg slutte å syte slik er jo som jeg alltid sier folk som har det verre enn meg, og smile å være glad for det man har får jo ikke gjort noe annet.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg