Etter en god nattesøvn, blir det en mye bedre dag.

 

 

 

Ble kjempe glad da jeg våknet i dag, ja jeg fikk faktisk en hel natts søvn i natt. Jeg sovnet  før jeg traff puta i går kveld, det var faktisk kjempe deilig å jeg føler selv at jeg fortjente det etter 0 timer søvn natt til i går. Å jeg våknet ikke før klokken 10.59 i dag formiddag så jeg kan jo si at jeg fikk mye deilig søvn natt til i dag.

 

Etter ett kvarter våken så ringte venninnen min og hun ønsket litt selskap å trengte noe i butikken, så jeg gikk opp til henne å fikk slått ihjel litt tid i hyggelig selskap. Drakk kaffe å skravlet om alt mulig å ingenting det er bare så godt, å så gikk jeg opp i butikken for henne å jeg kjøpte meg noen få varer selv også hadde så mye godt til 50 prosent på grunn av at de snart går ut på dato. Det gjør ikke meg noe for da får en mye godt til en bra pris, får mer for pengene når en titter i disse kjøle diskene som har dato varer for da får du det for halv pris. I dag så hadde de nøkkelost som er noe som jeg syntes er kjempe godt , på Kiwi i går så fant jeg smøreost og andre varer til halv pris og det er kjempe smart for da sparer jeg penger på matbudsjettet som er stramt fra før.

 

Med disse ordene så ønsker jeg dere en riktig god dag.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

6 kommentarer
  1. For en nydelig blomst du har tatt bilde av. Er det fra din egen hage, eller en du har beundret i nabolaget?

   1. Det er en av de fine blomstene som blir plantet ut i byen jeg bor i, ja den er utrolig vakker så jeg ble stående å se på den. Og plutselig så klarte jeg og plukke opp mobilen så jeg fikk tatt bilde.

  2. Veldig mye god mat i de 40\50% plassene! Hos meg går som regel middager rett i fryseren. Og oster/yoghurt etc i kjøleskapet.
   Stå på 🤗 masse penger å spare på det.
   Snart helge klæm

   1. Jeg går alltid i disse kjøleboksene som det står 50% når jeg er å handler, sparer utrolig mye penger på det. Ja helgen kommer nå med stormskritt.

    Klem fra meg til deg.

  3. Jeg tar også alltid en sving innom disse boksene. Helt genialt. God og som regel fullt brukbar mat til en rimelig penge. Man sparer penger og miljøet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg