Dagen i dag har vært veldig våt, har da vært på tur. Å ble verdig rørt.

 

 

 

Det der ble en rar overskrift men sånn måtte det bli, ja det er vått her i dag det har vært mange regnbyger og da er det veldig vått. Skulle ha skrevet ett helt annet innlegg men jeg har ikke fått tatt bilde av det jeg fikk i pakken på fredag, det er tre par utrolig fine joggesko som også er utrolig gode å gå i så det får jeg prøve å huske å få gjort i morgen treg ja det er meg.

 

Jeg skulle også skrive ett innlegg på morgenen i dag men det glemte jeg, så enkelt er det men da kan jeg jo skrive flere utover kvelden så det er helt greit.

 

Når jeg kom hjem fra turen så gikk jeg inn for å lese noen blogger, og da fant jeg ett innlegg som jeg ble veldig glad for det finner du hos denne gode snille bloggeren her https://gryende.blogg.no/

hun er en av de bloggene jeg leser hver dag for hun har så mye å komme med som det virkelig er hold i, jeg regelrett må inn på den bloggen både en og to ganger om dagen. Her er innlegget hun skrev om meg https://gryende.blogg.no/dagens-blogg-aud-marit.html ta en titt innom denne bloggen for hun fortjener det så veldig så ta en titt.

 

Jeg ble så rørt av det hun skriver om meg, faktisk så rørt at jeg felte en tåre eller hundre men av glede ikke av tristhet som det pleier å være nesten daglig. Så jeg sier bare tusen takk til Gry som er navnet på bloggeren.

 

Skal bruke resten av dagen til å gjøre minst mulig på mest mulig tid, skal se på tv og bare slappe av.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg