Dagen i dag har da vært fin både værmessig og andre plan.

 

 

 

 

Dagen startet som vanlig med lesing av blogger og frokosten min som består stort sett av knekkebrød med smør på eller noen ganger ost på, ja så må jeg ha en kopp kaffe til da for eller så får jeg ikke noen god start på dagen.

 

Så skrev jeg ett lite innlegg selv med litt reklame i, skal ikke ha det nå så bare ta det med ro.

 

Så gikk jeg meg en tur i finværet kan ikke skryte av at det var så varmt, men solen skinte så fint så ja det var fint vær. Høres kanskje dumt ut men nå ønsker jeg faktisk at det kommer litt regn og ikke rent lite heller for nå er vannmagasinene her i landet har veldig lite vann i seg, og med lite vann i vannmagasinene så blir strømmen dyrere og den er dyr nok allerede så vi trenger ikke at den blir enda dyrere.

 

Fikk trent litt i dag også og det var godt, så kom jeg meg hjem for jeg orket ikke å bade i dag. Så det ble en kald dusj når jeg kom hjem, det var deilig det  for inne hos meg var det deilig og varmt over 23 grader inne det er noe jeg ikke har hatt i hele vinter.

 

Så da jeg hadde tenkt meg en tur ut igjen  så hadde jeg fått pakkelapp i posten, så da gikk jeg og hentet den da hadde jeg ett mål for turen. Det jeg hadde fått på posten i dag var en pakke fra en av mine mange lesere, det som kom til meg var en fin krimbok og ett påskeegg med innhold  og ett kjempefint skjerf i lillafarger som jeg syntes er kjempefint. Jeg vil takke så mye til den leseren og håper du leser dette.

 

Nå sitter jeg og ser på tv og kommer til å gjøre det en stund til.

 

 

Lag dere en fin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

2 kommentarer
    1. Så gøy med pakke, og flott du vant hos Bunny og vant penger også. Vært lite her, for pc min streika. Bruker nettbrettet, men det går sakte å skrive med hånd. Tok nye røntgenbilder av bruddet, og etterpå hos legen. Kan ta av fatle inni mellom, gjøre øvelser. Det viser seg at ei sene i en finger var slitt av. Mandag ringer en ergoterapeut meg og avtaler time. Legen blir å ordne en time hos fysioterapeut ved neste kontroll 19 mai. Vi har fått vinter igjen det er ikke måte på. Kos deg med kvelden. Klem til deg fra meg. 🥰

      1. Ja det er moro med pakker og brev i posten, jeg er ikke den som er bortskjemt med det utenom regninger da. Ja det var veldig gøy å vinne også for det kom godt med i helgen.

        Synd at pc din streika, ja det kan gå litt tregt å skrive. Godt det går framover med armen, huff da det var da trist at den sena hadde røket. Får håpe du får god hjelp til opptrening, ja jeg så at dere hadde fått vinter igjen her er det pollen spredning og mye nysing og kløing i øynene.

        Ønsker deg en kjempefin kveld.

        Klem fra meg til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg