Ny måned nye muligheter for de fleste.

 

 

 

Ja det er første september i dag og da er det en ny måned, og alle har nye muligheter til og med jeg har det. Setter meg ingen mål som skal skrives så mye om, for gjør jeg det og ikke når dem så føles det som ett nederlag for min del. Sånn er det bare jeg er vel skrudd sammen på en litt rar måte, ønsker alle andre det gått men meg selv det får gå som det går. Sånn har jeg alltid vært og kommer alltid til å være, for jeg har det ikke så godt i dag men det er vel slik det skal være. Dårlig med kroner og er ensom som jeg pleier men det skal ikke dere bry dere så mye om, tenk på dere selv og hvordan dagen blir for dere får dere en fin dag når dere oppsummerer den så blir jeg fornøyd og tilfreds sånn er det bare. Skulle jo ønske jeg hadde det bedre med meg selv men sånn er det ikke, får holde meg for meg selv i dag og se hvordan dagen blir. Er i allefall fint vær med sol og varme noe som jeg ikke er så glad for, varmen sliter meg ut og smertene i hele kroppen er mye sterkere da men det får jeg bare leve med har jo levd med det i mange år alt og ingen hjelp å få.

 

Grip dagene som om det er den eneste som er, bruk hver sekund til alt du har lyst til lev i nuet og ha det bra i dag. Jeg skal bare klare å komme meg igjennom dagen å se hva den bringer, ta det som det kommer heter det og det gjør jeg hver dag.

 

 

Takk for at di stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

4 kommentarer
    1. Skulle svare i morges, men hadde det travelt. Vært å hentet brillene mine og handlet litt krydder på en internasjonal butikk. Gøy og prøve noe nytt. Ny måned og høst. I dag skal jeg forhåndsstemme og la oss håpe at det blir et skifte.. Slik været er nå er det mye verk og smerter i kroppen. Datter mi med leddgikt måtte få kortisonsprøyte. Var visst ikke godt nei.Klem til deg fra meg.

      1. Gjør da ingenting jeg har ikke vært innom bloggen noe særlig selv i dag. Deilig å få hentet brillene slik at du får gått dem til brillene altså. Ja krydder er noe alle trenger til tider jeg handler alltid krydder hos en fra Iran for der er det kona som er innom og hun forteller meg hva slags krydder som går til hva. Ja jeg ønsker meg for alt i verden ett regjerings skifte nå, godt å få stemt og være ferdig med det er lenge siden jeg stemte. Ja regn å grå vær er ikke det beste for oss med leddgikt, jeg har det best da det er tørt og kaldt varmen gjør at jeg har det verre.

        Ønsker deg en riktig god ettermiddag og kveld.

        Klem fra meg til deg.

    2. Ja, tenk når har vi 01.september, og første ordentlige høstmåneden. Høsten kan jammen være fin den også. Ikke noe er som en kjempefin og solfylt høstdag med kjempefine høstfarger i fjellet. Da er høstdagen perfekt 😊

      Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊

      Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

      1. Ja høsten er nydelig syntes jeg med sin fargeprakt overalt, ja en solfylt høstdag er fin den bare den ikke er for varm da sånn som i dag.

        Ønsker deg en kjempefin ettermiddag.

        Klem fra meg til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg