17 mai er en dag som er fint, men også veldig tradisonell.

 

 

 

Her i byen blir man vekket av salutt meg fikk de ikke vekket for jeg var oppe, de skyter klokken 07.00 jeg var våken men lille Elvis ble vekket og var livredd. Men jeg laget ikke noe oppstyr rundt det så han roet seg fort, jeg gjorde bare som jeg pleier så han skjønte at det ikke var noe farlig.

 

Da vi skulle på morgentur så ville han gå om sykehuset og det var jo forståelig for der var favoritten ute og spilte, jeg tok opp en video av dem som jeg prøvde og laste opp fra you tube kanalen min men det gikk ikke her inne noe som jeg ikke forstår for det har gått mange ganger før. Vil dere se den videoen så kan dere gå inn og se den via bloggen min for da kommer dere inn på you tube kanalen min.

 

Da klokken var 10.15 så gikk vi ned til byen og så på barnetoget, som var like fint som alle år den første delen av toget gikk fra resten av i år som i fjor men det er moro og høre på alle korpsene jeg savner dypt og inderlig og spille i korps.

 

Det har sykdommen min satt en stopper for så det ble bråstopp på å kunne være med i korpset, det er veldig syn at jeg ikke fikk til det å marsjere og spille på samme tid og da har man jo ikke noe i et korps å gjøre er det noen som mener.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg