Anna Rasmussen du er ei likanes ung dame.

 

Hei på deg Anna Rasmussen jeg har alltid lest bloggen din og  du har jo alltid vært på førsteplass på topplista og på blogglista, så her om dagen så lurte jeg på hva som hadde skjedd med deg.

 

Og det gikk mange dager før du skrev noe på bloggen din i det hele tatt så jeg trodde det hadde blitt noe alvorlig som hadde hent deg når jeg ikke fant noe nytt fra deg ikke et livstegn, har jo fulgt deg fra vesla de var 2 måneder og til dags dato og det har vært moro og følge deg på både godt og vondt.

 

Men det å jage første plassen hele tiden må ha vært et evig slit så da er det vel like greit det du gjorde for du veit at du har mange følgere som leser deg hver dag så det er det nok ikke noe problemer med at du har mange lesere, du har så mange lesere som vi små bloggerene bare kan drømme om for jeg blir veldig glad om jeg har 100 stykker og du har flere 1000 for å si det sånn så er du ei utrolig flink ung dame som har mye smart å si men du har også gjort mye dumt også.

 

Jeg følger bloggen din så jeg ser når du skriver noe nytt så er jeg inne og leser, men jeg regner med at du aldri er inne og leser hva vi små blogger og er ikke en gang på topplista.

 

Men dere toppbloggere hvis noen av dere ser dette så gi henne beskjed om at det er et lite innlegg om henne det er jo ikke det beste innlegget men all ære til henne at hun har gjort som hun har gjort for det blir jo et evig jag om å være på første plass på topplista og blogglista så du har jo gjort det som var best for henne og sin familie.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg