Når et menneske kunne ødelagt alt ….

 

Nå trenger jeg virkelig hjelp.

 

De siste dagene så har jeg virkelig slitt og i går så ble det mye vanskeligere å se mitt eget beste, jeg hadde ikke lyst til å leve lenger med meg selv og bloggen for jeg blir beskylt på det groveste at jeg hadde kopiert andre for at jeg hadde skrevet to setninger i et blogginnlegg med riktig tegnsetting som å ha kolon på rett sted og punktum på rett sted.

 

I natt så sov jeg ingenting jeg lå bare å vred meg og tenkte så nå har jeg ikke tenkt å la denne personen som sa dette, hun skal faen meg ikke ødelegge for meg og bloggen min for jeg skal fortsette med bloggen med eller uten riktig tegnsetting eller skrivefeil så sånn blir det med den saken.

 

Men slik blir det når et menneske kunne ødelagt alt for meg når det gjelder bloggen og livet mitt for hun klarte og gi min selvtillit en stor knekk så tenk dere om før dere kommenterer andres blogger.

 

Det jeg trenger hjelp til i mitt liv er å få orden på den psykiske for nå orker jeg ikke mer av det vonde og mørke, men det å få noe hjelp her i dette landet er ikke det som er det enkleste.

 

Man må jo gjøre alvor av det å forsøke å ta sitt eget liv for da får man i allefall hjelp for da er en syk nok ikke før, jeg har ingen planer om å gjøre det men jeg har et sterkt ønske om å få ryddet opp litt i hodet og få noen andre knagger å henge mine tanker og følelser på..

 

NÅ FÅR DET VÆRE NOK KLAGING FRA MIN SIDE!!

 

ØNSKER DERE ALLE EN VEDUNDELIG KVELD.....

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg