Ja sånn nå er det helg igjen.

 

 

 

 

Hva har jeg brukt denne dagen til? Jo denne lørdagen har jeg gått rundt å tittet i søppel dunkene rundt i byen og dens parker etter tomflasker, ser ut til at det er mange om de tomflaskene for jeg var heldig å fant tre stykker som blir 6 kroner så det var ikke mye og rope hurra for er jo ikke til knekkebrød en gang.

 

 

Skal snart ut på tur nummer 3 snart og se om det er mer og finne,  har ikke store forhåpninger på det har jo akkurat kommet inn og på den turen fant jeg ingenting .

 

 

Lag dere en kjempefin ettermiddag og kveld folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

8 kommentarer
    1. håper du fant noen fler tomflasker,har hatt noen nydelige dager her,opp mot 30grader,litt småregn i dag,håper du får en fin søndag,klem

      1. Nei fant ikke noen flere, vi har også hatt fint vær og 25 grader. Har kommet en regnbyge på ti dråper i dag, kommer mer i morgen. Søndagen har vært grei.

        Klem fra meg til deg.

    2. Hei❤️ Håper du har fått spart opp en del til flybilletten nå. Billettene bør kjøpes innen de 2-3 neste ukene, hvis ikke blir det utrolig dyrt (dyrere jo nærmere avreise du kjøper billettene) Gleder meg til du kommer❤️

      1. Jeg har fått spart en del til flybillettene nå, de skal bestilles og kjøpes 30 dager før jeg reiser ja ca 3 uker til og det skal gå helt fint. Jeg gleder meg utrolig mye til den turen over til dere.

        Ønsker dere en kjempefin kveld.

        Klem fra meg til deg.

        1. Vi bruker kjøpe billetter 35 dager før avgang. I snitt er prisen på reiser billigst akkurat denne dagen 😜🐰 klem fra meg til deg.

    3. Så flott at du har fått spart opp en del❤️ Kontakt meg før du bestiller billettene, ang tidspunkt og datoer osv❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg