Hodet er fullt av tanker, og alt lager bare surr for meg.

 

 

 

 

Har mange tanker og ett stort tankekjør som gjør ting vanskelig, er ikke bare å få bort de tankene men noe må gjøres.

 

En tanke er veldig dominerende og det er den som ødelegger alt for meg på nåværende tidspunkt, og det er den tanken som sier er jeg god nok som jeg er og det har vært den som har gjort mest med selvtilliten min for jeg har begynt å tvile på det enda det er vanskelig og bli noe annet enn meg selv for det blir feil for meg og ikke minst forsterker de andre tankene.

 

Følelsen av og ikke være god nok er veldig vond og vanskelig, det er veldig mange tårer av den grunn men jeg har jo ingenting jeg må bevise for noen bortsett for meg selv og det er veldig vanskelig for jeg er veldig kritisk mot meg selv.

 

 

En ting eller sak er sikkert her må det rives ned noen stengsler og starte, men det er så mange av dem så det er bare å ta ett av gangen så blir det vel litt bedre etter hvert.

 

 

Lag dere en kjempefin dag.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud – Marit.

 

 

 

8 kommentarer
    1. Du trenger ikke være god nok for andre enn deg selv. Jeg liker deg Aud-Marit, du er et så mye bedre menneske enn de fleste, det er nok av rasshøl på denne planeten. Du er mer enn god nok!! Klem fra meg til deg 🥰🐰

      1. Jeg føler meg ikke god nok for verken meg selv eller andre. Takk det trengte jeg og høre eller lese, ja det er mange av dem rasshøla.

        Takk for en god kommentar den trengte jeg nå.

        Ønsker deg en kjempefin ettermiddag.

        Klem fra meg til deg.

    2. God morgen Aud Marit ! Håper du har sovet godt i natt, og at du får en fin dag! Her jeg bor er det bare 8 gr nå..litt høstlig i dag. Men i går var det en fin dag, regna om formiddagen da. Men så kom sola. Kjedelig at du har en nabo som lager så mye forstyrrelser . Men er nok ikke noe du får gjort noe med virker det som. Jeg passer bikkja til sønnen min i dag, så jeg måtte ut på tur om jeg ville eller ikke! Men jeg liker å gå turer da, men regna nå..heldigvis ikke så mye. Du kunne ikke blitt hundelufter for noen der du bor da? Det er jo en meningsfyllt og fin aktivitet for mange enslige/ensomme kom jeg til å tenke på! Var bare en tanke som slo ned i meg nå etter lufteturen! Da ønsker jeg deg en fin dag og ei god helg! Klem

      1. Jeg sov godt den natten, dagen var grei den. Her har det ikke vært under 17 grader de siste dagene,, nei det er ingenting som hjelper på den personen som bråker på kveld og natt og sover på dagen.

        Jeg har satt opp annonser men de blir tatt ned av folk ikke ansatte i butikken jeg har hengt de opp, så det har jeg gitt opp for lenge siden.

        Ønsker deg en kjempefin dag.

        Klem fra meg til deg.

    3. Ikke kjekt når de negative tankene sviver hele veien,har du bestilt til Spania?Håper du kommer deg på en ferie,klem

      1. Nei det er langt i fra kjekt, har ikke bestilt billetter til Spania enda. Er mye planlegging som gjenstår, ikke minst så må det jo passe for dem jeg skal besøke også.

        Bort fra Kongsberg og Norge skal jeg, det skjer dette året må bare få vite når det passer.

        Ønsker deg en kjempefin dag.

        Klem fra meg til deg.

    4. Min datter var med i en Facebook gruppe hvor hun tilbød alt fra times pass til overnatting. Passet mange forskjellige hunder. og tjente litt ekstra. Noe å prøve.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg