Dagen i dag og litt om den.

 

 

 

Dagen startet med kaffe og frokost og da leste jeg noen blogger i samme slengen, så svarte jeg på noen kommentarer været var ikke så bra at det gjorde noe men det var godt med en pause fra det varme sommer været.

 

Etter at regnet var ferdig så gikk jeg meg en formiddagstur men før jeg startet turen så var jeg innom vaskekjelleren og satte på en vaskemaskin, jeg fant noen flasker så det var noen som hadde hatt seg en fest nede i magasinparken som det heter der denne skihopperen henger i lufta. Ja jeg fant to hele bæreposer fulle av flasker så det har blitt en god tomflaske uke, neste uke kan det bli enda bedre for da er det jazzfestival her i byen den begynner på onsdag da pleier jeg å finne veldig mye flasker hver dag.

 

Har også skrevet handleliste til i morgen, den består av fire matvarer jeg trenger så det er ikke så mye men nok for det er middager og knekkebrød det er det billigste på lista det sistnevnte.

 

Nei nå skal jeg se på fotball Rosenborg er i Stavanger og spiller mot Viking det står 1-0 til Rosenborg, dette er en kamp jeg håper Rosenborg vinner for jeg holder med dem og det har jeg gjort siden jeg var veldig ung jente.

 

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg