Norge skal spille håndballkamp mot Ungarn.

 

 

Ja nå er det ikke mange minuttene til Norge skal spille kamp mot Ungarn, er jo en kamp de kan bruke til å bruke flere spillere som ikke har vært på banen så mye i EM vi er jo sikra semifinale allerede. Blir jo spennende å se hvem vi møter i semifinalen er det Danmark eller Frankrike på fredag, håper på Danmark men vi må jo spille mot dem begge på ett punkt i løpet av finalehelgen sånn er det bare.

 

Etter håndball kampen skal jeg se på julefilm på tv fem sånn skal kvelden min være, høres ut som kjøleskapet mitt ryker snart. Men skjer det så får jeg vente med å få kjøpt meg ett nytt, det blir verst med at da ryker fryseren også. Men de varene som skal være i kjøleskapet kan jeg sette på verandaen for der ute er det kaldt nok, for jeg må vente en god stund med å kunne kjøpe meg ett nytt kjøleskap så må nok klare meg uten å det gikk da greit i gamledager så hvorfor skal det ikke gå nå for tiden.

 

Dette er ikke ett tigge innlegg det er bare ren fakta.

 

Nei nå skal jeg avslutte dette innlegget, skal se på håndballkamp.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

4 kommentarer
    1. Det kan du støke støtte hos nav og få..vet jeg om flere som har fått. Ellers er det mye billig på kjøpe/bytte sider på fb

      1. Takker for tipset skal se på disse kjøp/bytte sidene på fb, har for høy inntekt når det gjelder støtte fra NAV er uføretrygdet med forvaltning fra NAV.

    2. Det er kjipt om kjøleskapet ditt ryker nå før jul. Opplevde det jo selv en gang med et kjøleskap som røk akkurat en dag over garantien. De prøvde å fikse det men det gikk ikke, og vi endte opp med en ny. 3 år siden nå. Så var det oppvaskmaskinen for 2 år siden og stekeovnen på sist lørdag. Ting er vel laget sånn at det ikke skal vare så lenge virker det som. Får man hjelp av NAV så hør om det er mulig. Skader ikke å spørre.

      Norge slo Ungarn så jeg i avisen, da blir det spennende mot Danmark. De er gode de med!

      Håper du fikk sove i natt. Klem til deg fra meg.

      1. Ja det er kjipt dyrt er det også så nå er det bare å spare, garantien på dette gikk ut for 3 år siden så der er det ikke noe å hent. Jeg har prøvd dette med NAV å få hjelp men jeg er noen kroner over deres satser så der får jeg ingen hjelp, så det er bare å sette i gang å spare.

        Ja Norge slo Ungarn så nå blir det spennende kamp på fredag, ja de er gode disse Danske damene.

        Jeg har sovet veldig godt i natt, i dag våknet jeg ikke før klokken 11.00 i dag.

        Klem fra meg til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg