Sommerhytta og farmen i kveld, godt da har en noe og se fram til.

 

 

 

 

Ja nå er kvelden kommet å det er snart tid for sommerhytta på tv 2, gleder meg til det begynner for da er det noe å se på tv som ikke er reprise. Spennende å se hvor langt de er kommet med badet, ja for det er det som er prosjektet denne uken. Det er jo ett koselig program å se på å se hva de kommer opp med på badet, så blir torsdagen og ukefinalen spennende for å se hvem som får gullhammeren denne uken.

 

 

Dette er ett bilde som jeg har tatt av noen hester.

 

 

 

Så starter farmen i kveld på tv2 etter ni nyhetene, blir spennende og se hva slags folk som skal være med. Og denne sesongen så er det Mats Hansen som er programleder i stedefor Gaute, blir moro og se hvordan han er som programleder.

Farmen er i år spilt inn på en fin gård på Hønefoss det ser ut som en vidunderlig vakkert område gården ligger på, jeg har ofte sett på farmen som ett av høstens eventyr med krangling og mye uenigheter. Det å se på alle dyrene og omgivelsene i ett samspill av vakre stunder, så er det de menneskene som skal være med som er en blanding av alle typer både på godt og vondt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

6 kommentarer
      1. Ja det er to kjempe fine program som jeg har fulgt siden det ble sendt for første gang på tv. Da sitter vi to stykker å ser på samme program på to forskjellig steder i landet, og koser oss.

    1. Så koselig at du liker disse programmene. Jeg orker ikke se Farmen i dag tror jeg..Merker at jeg begynner å bli trøtt. Men Sommerhytta så jeg på! Herlig. Klem fra meg.

      1. Ja det er mye godt selskap det å ha tv`n på, og det å se på farmen og sommerhytta er både moro og inspirerende.

        Ønsker deg en riktig god natt, jeg håper bare at jeg får sove i natt etter og ha sovet en del på dagen i dag.

        Natta klem fra meg til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg