La vær og gjør noe med kroppen som å stappe inn sillikon i både pupper og rompe.

 

 

 

 

Dette innlegget vil nok sette mange sinner i kok for nå har jeg tenkt å skrive om kroppsfiksing, for jeg har mine meninger i denne saken jeg også og det kan komme mange ting som vil irritere mange av dere.

 

Det er jo folk i alle aldere som får sprøytet inn et dritt stoff som skal fjerne rynker og gjøre leppene større, noen går jo så langt at de får det sprøytet inn i hele ansiktet så de ser ut som en oppblåst ballong og med de leppene så ser de ut som ender i tillegg.

 

Og legger inn silikon i puppene så de blir så store at det ikke passer inn med resten av kroppsbygningen deres, det ser rett og slett dumt ut all ære til dem som fjerner dem noen år senere. Nå for en tid tilbake så ble det så populært med silikon i ræva også og det er noe jeg syntes ser helt forferdelig ut, lurer på om det er disse rompene som gjør disse damene så lykkelig eller er det bare for å bli mer lik disse kharidesien jentene og det ser jo helt idiotisk.

 

Jeg ville i alle fall ikke ha gjort det med min kropp for jeg er fornøyd med min kropp som den er med rynker og litt lite eller litt for mye her og der, rynkene mine er et bevis på at en har levd et liv, så her blir det ikke gjort noe med dem jeg kunne ha sett ut som et pliserskjørt i tryne uten å bry meg om det.

 

Dere som gjør dette og i tillegg skriver om det dere har gjort på blogger og alle andre sosiale medier og mener dere er et godt forbilde, men det er dere faktisk ikke dere setter jo griller i hodet på unge jenter som leser det dere skriver og vil så gjerne gjøre det samme som dere så da er dem jo det motsatte av et godt forbilde.

 

Det var min mening og slutter med å si at la kroppen være som den er.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg