Jeg gruer meg til i morgen klokken 10.00

 

Jeg gruer meg helt sykt til i morgen klokken 10.00 for da skal jeg til tannlegen, jeg har gått med tannverk siden lillejulaften så nå har jeg snakket med tanta mi som jobber hos kommunens tannklinikk her i byen og som jeg går til tannlegen fast.

 

Men jeg gruer meg på grunn av at det er så dyrt å gå til tannlegen og så har jeg tannlege skrekk, men må man så må man og man blir jo kvitt tannverken og etter et besøk der så blir jo livet bedre for man har jo en smerte mindre og da blir det enklere.

 

Da jeg var hos tannlegen første gangen for tre år siden her i byen så var det første gangen på 28 år, og jeg hadde bare ett nytt hull og måtte fjerne en del gamle fyllinger og få ut røttene på noen tenner som hadde blitt ødelagte.

 

Da hadde jeg kontakt med kommunens psykiske helseteam og fikk gratis tann pleie men nå så er jeg ikke inne der så jeg må betale full pris denne gangen, men jeg må få søkt om gratis tannpleie som jeg har krav på grunnet sjøgreens syndrom som går på tannhelsen på grunn av nedsatt spytt produksjon og det går jo på tennene.

 

HJELP SOM JEG GRUER MEG MEN DET GÅR NOK BRA…..

2 kommentarer
    1. Siden du har sjøgrens så trenger du ikke søke, du trenger bare ta med bekreftelse på at du har sykdommen til tannlegen din, så trenger bare tannlegen legge inn litt info selv, og du skal få refunsjon. er en sjanse for at du må betale egenandel. hilsen en som jobber på tannklinikk

    2. Anonym: Takk for tipset da får jeg snakke med legen min for å få den bekreftelsen av henne, jeg trodde jeg måtte søke via nav jeg så dum var jeg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg