Nå er det snart en ny sesong av sofa på tv2.

 

 

 

Jeg har sett dette programmet en gang i mitt liv, nå skal jeg faktisk se på det men er det ikke noe å se på. Er det ikke det så skal jeg se hvordan det går på 71 grader nord som starter klokken 20.30 på tv n, burde vel se på det også så da er det bare å velge.

 

Har ikke hatt det noe særlig bra i dag men det er noe jeg driter i er jo ingen som bryr seg uansett, så da er det ikke verdt å dvele ved slike dager for dem har jeg alt for mange av.

 

Føler meg lite verdt så er jeg vel det, men det er nok min skyld fullt å helt er det mange som mener. Har jo gjort meg til nytte for noen i dag, var oppe hos venninnen min å drakk en kopp kaffe og skravle litt sånn som vi pleier. Var også å handlet for henne noe som får meg til å ha litt mer troen på meg selv, og det å være til nytte for noen selv om jeg bare føler meg som en belastning for samfunnet.

 

Nei nå får jeg slutte å syte og klage.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

2 kommentarer
    1. Tusen takk for at du deler dine tanker med oss lesere, også de vanskelige. Håper du får en mye bedre dag i morgen. Ha en fin kveld ❤️

      1. Bare hyggelig skal man ha en åpen og ærlig blogg så må men ta med det vanskelige, kan jo ikke bare skrive om de positive og ikke det som er vanskelig. Livet er en berg og dalbane av følelser og tanker.

        Det håper jeg også at det blir en bedre dag i morgen.

        Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld.

        Klem fra meg til deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg