Da er nok en helt vanlig dag gått mot kveld.

 

 

Ja jeg veit at det snart er jul og jeg har ikke bakt en eneste julekake, er jo så mye fint å få kjøpt jeg har tenkt å gjøre det og det skal jeg kjøpe lillejulaften dette er jo enklere og det minsker stresset blant folk. Jeg skal bare ha noen bokser med pepperkaker det er ikke noen andre som jeg liker, så hvorfor ha syv slag da når jeg bare kommer til å spise pepperkakene resten må jo da gå i søpla og det er noe jeg ikke vil.

 

Jeg startet dagen med å sette meg foran dataen og lese mine faste blogger, så drakk jeg kaffe og noe å bite i folk mener jo at frokosten er det viktigste måltidet på dagen. Så gikk vi en morgentur som vi pleier i dag så gikk vi faktisk ned til byen det er noe jeg ikke har gjort på over en uke på en ukedag, har jo gått byturer på søndag og det har vært bedre enn på ukedagene nå fram til jul for da stresser folk litt for mye for min del så jeg har unngått å gå der nede i byen.

 

Da vi var ute på tur så begynte det å snø litt og det syntes jeg er veldig godt, jeg vil at det skal være kaldt og snø på vinteren og ikke regn og hålke.

 

Så litt utpå så ringte ei venninne av meg og lurte på om jeg kunne handle for henne, vi satt en stund og bare å skravle litt og drakk kaffe og det er godt og ha ett menneske som jeg kan snakke om det jeg har på hjertet. Etter en stund så gikk jeg og handlet for henne, jeg handlet litt selv også for det var litt jeg trengte så nå har jeg fått det i hus så da skal jeg ikke handle en eneste ting før på mandag har alt jeg trenger til over helgen nå.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

2 kommentarer
    1. Selv har jeg bakt de kakene som jeg vet mannen min liker, og da vet jeg de blir spist. Syv sorter blir det heller ikke hos oss. Vi skal jo bort julaften til og med 2.juledag.

      Som du sier er det like mye fint man kan kjøpe 🙂

      Ønsker deg og Elvisgutten en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

      Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

      1. Her er det bare meg så jeg kjøper pepperkaker og ferdig med det, for dem blir spist.

        Ønsker deg en riktig god fredagskveld.

        Klem fra meg og Elvis til deg og dine.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg