Dagens tur er overstått å det var en kald fornøyelse men godt.

 

 

 

 

Solen skinner men det var kaldt og godt ja godt over -5 kuldegrader, er jo de ti første kuldegradene som er kaldest. Å vi har jo grønn vinter skulle ønske at det kom litt snø, for da er det det vi kaller barndoms minner av vinter så man får håpe i det lengste på at den hvitevinteren. Jeg kan huske en 1 juledag som vi alle var ute på sparktur, men det har vi kunnet se langt etter de siste ti årene trist men sant.

 

Nei nå skal jeg lage meg middag lettvint men godt, skal ha fjordlands sin gode torskemiddag så skal jeg ta meg en middagshvil på sofaen. Jeg blir alltid trøtt etter en god fiskemiddag, så da er det bare å legge seg på sofaen sovner jeg så gjør jeg det er jo ingen som kan nekte en det. Jeg er alene så ingen kan si at du må gjøre det eller det, akkurat med det så gjør jeg som jeg vil godt det da for da kan jeg være oppe så lenge jeg vil ha ha det er godt det.

 

Jeg var faktisk ute å så på alle julelysene rundt omkring i byen, rolig og stille godt med litt julestillhet for det er mye stressede folk som løper rundt som hodeløse høner før jul nå i dag var det stille og rolig å gå rundt å titte.

 

Nei nå får jeg avslutte dette innlegget med å ønske dere alle en fredelig og god 1 juledag, for nå er middagen min ferdig så nå skal det spises fisk det er deilig det for den er ikke så feit som middagen i går.

 

Takk for at du stakk innom og du er velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg