Au å spise frokost er en risiko sport.

 

 

 

 

Sånn nå var frokosten inntatt og tre ødelagte tenner til, ja det å spise frokost her i huset er en risiko sport. I dag tålte ikke tennene mine ett knekkebrød en gang, det resulterte i tre ødelagte tenner sånn er det bare.

 

Å gå til tannlege er uaktuelt for så dyrt som det er, koster jo 1000 kroner bare å åpne døra. Det er slik det føles i allefall, så det er bare å venne seg med de smertene som det medfører og håpe at det går over etter en tid for det pleier det og gjøre.

 

For jeg har ikke flere tusen kroner som det koster å få reparert dem, er godt det er jeksler for dem syntes ikke så godt i hverdagen. For tenner hører jo ikke til kroppen slik som alt annet gjør, får håpe det blir endringer på det nå som man får andre som styrer landet vårt. Så det er bare å vente og se det er noe jeg må gjøre i allefall, jeg har ingenting jeg kan gjøre for å kunne klare å gjøre for å få inn så mye som må til for å kunne gå til tannlege sånn er det bare.

 

Er jo ikke slik det skal være at jeg må sette meg nede i gatene i byen med en kopp og håpe noen vil hjelpe meg heller, så liten vil jeg ikke gjøre meg så da får jeg bare gå med disse smertene og ødelagte tenner haha sånn er livet.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg