Tomflasker kan bli rene gulgruven for oss som ikke har penger til mat.

 

 

 

 

 

Godmorgen alle mine lesere her er jeg igjen og skal skrive litt om dagen i går, for da var jeg mye ute og samlet flasker til livets opphold. Jeg har funnet ut at man faktisk kan leve av bare de tomflaskene man finner, for til nå denne pinsen så har jeg funnet to søppelsekker fulle av flasker. Så på tirsdag så blir det å pante dem og se hvor mye penger det blir.

 

Så jeg har funnet ut at man kan bruke våren og sommeren på og samle flasker og pante dem, da kan man jo spare det livsoppholde jeg får hver uke fra nav. På den måten så blir det mye på sparing og jeg kan da spare til noe jeg har lyst på, betale regninger og man sparer også miljøet for all denne plasten som ligger rundt i gatene og i parker.

 

Det blir også penere og renere i byens gater og parker, og det blir penger på meg så det blir jo en vinn, vinn situasjon. Så dette blir nok en helt ny livsstil for min del og det blir spennende å se hvor mye og hvor greit det går å bare bruke det man finner av tomflasker og penger i gatene men nå er det snart skoleferie og mange unge som er ute sent og tidelig og de drikker mye brus. Så da blir det mye flasker som de slenger rundt seg, jazzen pleier også å være en gull gruve for oss som samler tomflasker.

 

SÅ GOD DAG VIDERE TIL DERE ALLE, VI BLOGGES SENERE…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg