hits
4 kommentarer

Huff så trist å høre om smertene dine, og smertene er jo alltid verre om natten enn om dagen. Håper likevel at fredagen din har vært fin så langt <3 :)

Selv sitter jeg i sofaen etter operasjonen i foten på onsdag, og har operasjonssmerter. Sitter med foten på ei pute. Skal være forsiktig med å gå for mye på foten, og må bruke krykker i to uker. Det blir en rolig og stille helg.

I kveld skal jeg se "Idol", og deretter "Skavland" og "Seinkveld". Synes høsten er kjempekoselig med fine TV-programmer å se på :)

Ønsker deg og Elvisgutten en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Toril sin hverdag med musikken: Ja det er verre om natten, men det som gjør det så utrolig dumt for det finnes medisiner som jeg kunne ha fått det mye bedre. Men Norges stat mener de er for dyre og godkjenne så jeg må til utlandet for å få prøve dem, for de kan ikke godkjenne dem for meg for jeg må jo bevise at jeg får 100% bedre livskvalitet for jeg kan få dem.

Å er du operert i foten ja de smertene er jo ikke til å holde ut, ønsker deg en god bedring.

Å det er Idol i dag også, nei jeg skal nok se på gullrekka fram til hun Lindmo begynner så blir det litt av Skavland og seinkveld på meg.

Ønsker deg og dine en riktig fin fredag.

Klem fra meg og Elvis gutten.

Det er kjipt å ha smerte

deveny: Ja det er forferdelig helt uholdbart.

Skriv en ny kommentar