jeg glemte vist å skrive en overskrift, EN helt vanlig dag med smerter..

 

 

Jeg er bare et enkelt menneske med mine feil og mangler og i dag syntes jeg selv alt jeg prøver å få ned i et innlegg ser så utrolig dumt og feil ut for min del, jeg ha skrevet sikkert tretti innlegg i dag men dette er det andre som kommer ut til dere alle de andre har sett helt teite ut for meg selv når jeg leser over før posting så jeg har slettet utallige innlegg i dag.

 

 

 

Føler at alt ser helt svart ut så derfor så kommer dette innlegget ut så dere veit at jeg er i live, er syk men jeg har vært oppe på sjukheimen hos min mor og gått en liten tur med henne.

Ellers så har jeg sovet mye og gått små turer med hunden for han skal da ikke lide for det om jeg er dårlig, og så har jeg prøvd utallige ganger og poste innlegg men det har ikke blitt noe av med det i dag prøver meg på et nå får håpe det blir bedre enn jeg syntes selv da.

 

 

Ellers så har jeg lest i en bok og gjett hvilken bok det er da, det gjetter dere nok riktig på for det er boken NAKEN av Anna Rasmussen det går ikke så fort med meg og lese bøker men jeg blir nok ferdig en dag med den.

 

 

 

Det er slitsomt og lese også når man må stå å gjøre det for det gjør så vondt i hele kroppen at jeg klarer nesten ikke og sitte og det å ligge er ikke ett hak bedre ,så jeg lurer på hvordan det blir å sove ikveld.

 

JEG SYNTES JEG FIKK MYE UT AV INGENTING

1 kommentar
    1. Godt at du kommer deg ut med hunden. Moren din er heldig som har deg. Boken forsvinner ikke, så om du leser den ferdig i dag, eller om en stund, så har du jo den der 🙂 Ønsker deg en fin dag, og god bedring til deg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg