MINE TANKER OM TOPPBLOGGEREN ANNA R OG HENNES LESERE..

 

 Hei dere jeg har ikke blogget her inne i mange dagene men jeg har lest mange blogger, og det er noen som blir rimelig hissige og provosert av dem som parodierte og brukte humor og selvironi når det kom til puppe bildet til Anna Rasmussen.

 

Dere er kjappe med å kaste ut mobbekortet mot folk som parodierte bildet skjerp dere folkens.

 

Anna selv startet denne stormen gjorde dette for hun ikke lå som nummer en på topplista dagen før så hun måtte legge ut et innlegg som gjorde at hun fikk mange klikk så hun kom seg opp igjen på første plass på topplista hva er vitsen egentlig, den unge kvinnen veit hva som må til for at folk klikker seg inn på bloggen hennes. Hun bruker å ha sjokkerende overskrifter og bilder som mange gamle griser sikkert er inne og titter på og så har hun stengt kommentarfeltene slik at de som leser blogge ikke skal kunne si sin mening.

 

MEN NÅ ER JEG FERDIG SNAKKET I DENNE SAKEN.

 

 

Men husk en ting at skriver du noe dumt eller legger ut dumme videoer eller bilder så må du tåle at det blir storm rundt deg og parodier av deg....

7 kommentarer

due

13.09.2017 kl.19:45

Ja det må de tåle :)

Aud-marit

13.09.2017 kl.19:47

due: Ja takk

Aylar Von Kuklinski

14.09.2017 kl.12:54

"Mobbekortet" har en tendens til å bli veldig slitt på grunn av overbruk for tiden, ja.. Noe som til syvende og sist ikke akkurat gjør saken bedre for de som FAKTISK blir mobbet her i verden..

Er kort sagt mange som burde ha tatt et kurs eller fem når det kommer til hva diverse utrykk og ord egentlig betyr og er for noe. "Mobbing" og "rasisme" er bare to av alt for mange utrykk som har en tendens til å bli temmelig lett tatt frem i dagens samfunn. Trist at det har blitt sånn.

Aud-marit

14.09.2017 kl.13:31

Aylar Von Kuklinski: Ja det er trist ,men hun legger jo opp til at folk vil ha det litt gøy på hennes bekostning. Og det må hun bare tåle..

Aylar Von Kuklinski

14.09.2017 kl.13:43

Helt enig i det, ja.

Elisabeth

14.09.2017 kl.14:32

he he det er jeg helt enig i! :))

Ha en fin dag!

Aud-marit

14.09.2017 kl.14:34

Elisabeth: Takk for det, Du må ha en riktig god og fin dag.

Skriv en ny kommentar

Aud-marit

Aud-marit

47, Kongsberg

Jeg er ei dame fra Kongsberg som skriver om mitt liv og alt som jeg er opptatt av. Så med det så kan jeg vel kalle bloggen min en altmulig blogg...

Kategorier

Arkiv

hits