KJÆRE ANNA RASMUSSEN STARTER DU EN STORM SÅ MÅ DU TÅLE DET....

Hei på dere alle sammen jeg har drevet og tenkt og kladdet dette innlegget for jeg viste ikke helt hvordan jeg skulle legge det frem for det har jo stormet veldig rundt det oppussings innlegget til hu Anna Rasmussen.

 

Men etter min mening så la hun opp til at folk ville more seg med det innlegget og parodiere det innlegget, men legger hun opp til det så må hun tåle at folk leker seg rundt det innlegget uten at hun mener at hun ble hengt ut det var jo hun som startet denne stormen selv .

 

starter hun leken må hun selv tåle steken, men ikke den dama nei hun mener at hun ble mobbet og hatet , men det må hun bare tåle når hun legger ut slike bilder både på bloggen og på instagram  så må hun tåle og skjønne  stormen rundt henne for så dum kan hun jo ikke være.

 

 

SÅ KJÆRE DEG ANNA RASMUSSEN NÅR DU LEGGER OPP TIL STORM SÅ MÅ DU TÅLE DET....

Skriv en ny kommentar

4 kommentarer

allyouneednowislove: Takk for det ,hun er en av Norges største bloggere men takke meg til å syte så mye for noe hun startet opp selv..

Jenta har store problemer og det hele er bare trist med tanke på barna. Klart hun forstår att hun provoserer , men hun har jo ikke lært seg og håndtere konstruktiv kritikk så hun anser jo alt for mobbing.

Hun bruker barna sine i stor grad til og tjene penger. Bloggen heter navnet til barnet , det i skjønn forening med nakenbilder , jeg forstår ikke att noe familie kan gripe inn og veilede. Men de familie medlemmene som syntes og ha sunn fornuft har hun jo skjøvet bort.

Og lese om sex skandaler , familie konflikter , potensielle fedre vil på sikt kunne bli veldig trist for de små!

Bloggen hennes er ikke en koselig mammablogg lenger , hun og kjæresten er kun ute etter penger og provokasjoner , koste hva det koste vil.

Synd att det ble slik , hun virket til og være mer oppegående og fornuftig i de første årene til eldstejenta , da hun bodde med sin mor. Kanskje det kunne vært lurt av Anna og begynt og tatt imot råd og gjort noe annet enn og lage skandaler , man utvikler seg ikke mentalt av det.

Andre på samme alder ligger jo langt foran henne , jeg mener hun ligger på 16 års stadiet. Det ser man på valg , skriverier etc. Trist!!

Jeg tror også att hun vil angre på mye av dette , og man skal ikke se bort fra att barna vil kreve erstatning senere , alle lover og regler om personvern er og blir brutt ...

Anonym: Ja det er rett og slett trist å se og lese bloggen hennes, hun burde fått smake sin egen medisin. Hun bruker barna som pengemaskin.